dijous, 4 d’abril del 2013

Enquadraments


Últimament estem treballant la música en el cinema, per això, primer hem començat per la fotografia i aprofitant que vam anar a Itàlia hem fet una foto per a cada pla. Això ho hem fet amb una nova eina que hem descobert, Snapwidget, i amb la famósa app Instagram

Jo aquest treball l'he fet amb una companya de classe, Cèlia Roig.



I aquí sota hi ha tots els plans representats representats:





1. - Primeríssim primer pla: Enquadra el rostre d'un personatge o els gestos d'ulls i boca i serveix per descriure emocions o estats d'ànim i dóna sensació d'intimitat. 

 2. - Primer pla: Mostra les espatlles i el cap de la figura, expre ssa proximitat al subjecte enquadrat. 

 3. - Pla americà o 3/4: Mostra la figura humana des dels genolls fins al cap i dóna més importància a la figura que a l'escenari. Era molt utilitzat a les pel·lícules de "westerns".

 4. - Pla sencer: Enquadra una sola figura en la seva totalitat i situada a l'escenari.

5. - Pla conjunt: Enquadra diversos personatges de cos sencer al decorat. 

6. - Pla mitjà: Personatge enquadrat des de la cintura fins al cap, permet percebre el moviment dels braços i les mans i coincideix amb la mirada de l'espectador.

7.  - Pla General: Presenta una visió àmplia d'un escenari però no enquadra la totalitat i els personatges prevalen per sobre de l'escenari. 

8. - Gran Pla General: Recull la totalitat d'un paisatge o escenari on l'espai predomina sobre els personatges.  

9. - Pla detall: Enquadra una figura concreta molt d'aprop i fixa l'atenció de l'espectador en el detall. Més utilitzat amb objectes que amb persones.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada